Telephone: ++389 2 31 09 518 | Fax: ++389 2 31 27 729 | E-mail: arbo@t-home.mk
  • English
  • македонски јазик

Slide backgroundimage
Истражи ја Македонија (3 дневна тура)
(Ден 1) Скопје
image
(Ден 2) Охрид
image
(Ден 3) Преспанско езеро и Битола
image
Slide background
Археолошка тура
Долгата историја оставила
бројни артефакти од камен,
глина и метал, ракописи и градби
распостранети на
4.293 археолошки локалитети
ширум нашата земја.
Ѕидините на Стоби
image
Slide background
ОХРИД - вечниот град-музеј
Ако запрашате каков е нашиот град, накратко ќе ви одговориме:
единствен, прекрасен и возбудлив.
Slide background
Винска Тура
Уште од времињата на Римската Империја
е запишано дека во Македонија се создава
традицијата на производство на чудесно моќните вина
со мирис на југот
Винарија Тиквеш, Кавадарци
image
Slide backgroundimage
Истражи ја Македонија (5 дневна тура)
(Ден 1) Скопје
image
(Ден 2) Маврово, Галичник и Св. Јован Бигорски
image
(Ден 3) Охрид
image
(Ден 4) Преспанско езеро и Битола
(Ден 5) Крушрво Трескавец и Прилеп

Видео - Македонија ВЕЧНА

Пеперутка, Made in Macedonia

Сината филигранска пеперутка - најпознат реликт, урбаниот накит од раните 18-ти век, моментално се наоѓа во Музејот на Македонија

Побарај тура

Пријатели